Watch Dogs: pentru hackerul din tine

De la “Lumea lui Gaita” incoace farsele de la televizor nu au incetat sa ma distreze. Oricat ar fi de diferite in abordare, principiul din spate e cam acelasi: sa arati omul in splendoarea lui, filmat cu camera ascunsa, pentru a-i surprinde reactiile pe bune.

Pentru lansarea jocului Watch Dogs, agentia BETC din Paris a pus la cale ditamai farsa, constand intr-o aplicatie pentru mobil. Totul cu ajutorul unui dealer de telefoane, care instala clientilor fabuloasa aplicatie de hacking, pentru ca Watch Dogs este pana la urma un joc despre asta.

Asa ca, de la semafoare, iluminatul stradal sau deschderea masinilor, totul era posibil doar cu o apasare de buton pe smart phone. Rezultatul este un viral de peste 11 milioane de views, in nici doua saptamani de la urcarea pe youtube. Un singur minus as vedea in toata povestea de mai jos, si anume partea de “acting”, care spulbera putin naivitatea unor reactii pe bune din partea celor de pe strada. Dar cand bagi atatia bani in productie, ce mai conteaza cativa actori acolo…

Altfel, daca vreti sa puneti mana pe jocul produs de Ubisoft, el se lanseaza chiar azi, 27 mai.