Twitter vinde gogosi, desi uneori e plin de viermi

Poke e o agentie londoneza de interactive care face din banal bici, in 99% din cazuri. Ultima isprava suna cam asa: au instalat un device – Baker Tweet – intr-o butarie prin care anunta lumea de pe Twitter la ce ora sunt gata placintele lor preferate. Asta pentru ca nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu laptop-uri sau telefoane in bucatarie.

Daca vreti sa vedeti ce e proaspat cooked la brutaria Albion’s Oven puteti da un follow chiar acum pe @albionsoven, iar mai multe despre Poke aflati aici. Filmuletul explicativ si bun la gust il puteti vedea daca dati un click aici.

Si pentru ca tot veni vorba de Twitter, tin sa mentionez ca ma bucura intr-un fel faptul ca nu mi-am facut inca un cont de twitter. Asta pentru ca un tanar de 17 ani a introdus un vierme informatic in twitter, vierme care a creat ceva panica, dar, din fericire fara consecinte grave.

„Am identificat si suprimat circa 10.000 de mesaje care ar fi continuat difuzarea viermelui”, a explicat un reprezentant al Twitter, adaugând ca este vorba despre un atac similar cu cel care a vizat recent site-ul de socializare MySpace, victima a viermelui Samy.

1 răspuns »