A aparut primul film horror interactiv

Zici ca ai fost la Avatar si esti convins ca IMax e ultima chestie in materie de entertainment? N-ai vazut nimic. Last Call este primul film horror interactiv, ce-i drept, momentan doar scrut metraj. Proiectul apartine agentiei 13th Street, filmul fiind realizat de Jung von Matt si Film Deluxe, productia aflandu-se momentan in teste in salile de cinema din Germania.

Cum functioneaza? Spectatorii primesc la intrarea in sala de cinema un flyer, pe care trebuie sa-si completeze numarul de mobil. La un moment dat unul din ei va fi sunat pe mobil, moment in care el va interactiona cu eroina principala din film.

Va trebui sa-i spuna daca e mai bine s-o ia la stanga sau la dreapta, pentru a iesi dintr-un sanatoriu, i se va auzi rasuflarea in sala de cinema si practic, tot scenariul filmului de la acel punct va depinde de ce va spune cel care este sunat.

Ramane de vazut cat de tare va prinde aceasta noua gaselnita, dar cel mai probabil vom avea de-a face cu un nou subgen in cinematografie, asa cum sunt filmele POV sau cele filmate cu handy cam, atat de populare in ultimii ani.