Afla cum se comanda pizza prin bluetooth!

Intr-o lume a consumerismului exagerat, toate trebuie sa fie de vanzare si sa-ti vina eventual “la nas”. Am depasit de multa vreme, ca oameni moderni si super tehnologizati, etapa in care vanam prin savana, alergand zile intregi dupa hrana. Acum daca s-ar putea am vrea sa aducem toata savana la noi in living si asta eventual doar cu o apasare de buton…

Ideea asta a fost prinsa din zbor de un lant de pizzerii din Dubai (Red Tomato) care au conceput un soi de “telecomanda”, care printr-o simpla apasare iti trimite pizza chiar la usa.

Nu intamplator butonul magic se afla plasat pe un magnet de frigider si asta chiar ca este o miscare tactica excelenta. Vizibil si mereu la indemana, magnetul VIP de frigider de la Red Tomato se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau si trimite comanda direct la pizzerie.

Aplicatia este binenteles “location based”, ca sa stie oamenii unde sa livreze. Pentru confirmare, inainte de livrare pizzeria trimite un mesaj, evitand astfel eventualele greseli, comenzi accidentale sau glume proaste.

Parerile de pe acest blog reprezinta viziunea companiei MVcom. Orice feedback din partea dumneavoastra este binevenit.