Dusurile Nivea, oaze de racoare

Bucuresti, Vineri dupa-amiaza cu 30 de grade la umbra. Coafura rezista!

In Piata Victoriei Nivea are grija de trecatori, racorindu-i. Ma gandesc ca am noroc, ma bag si eu sub dus, alaturi de niste domnisoare care intind mainile catre stropii fini de apa, chicotind. E ora de iesit de pe la companii si chiar daca unii pasesc grabit catre metrou, nu ezita sa se lase stropiti usor.

securedownload (4)

Cativa se opresc sa citeasca vizualurile si-ncerc sa vad daca-i confuzeaza. Ma-ntreb daca ii da vreunuia prin cap sa inceapa sa se sapuneasca sub dusuri. Dar nu, nu-i niciunul chiar atat de … american. Poate unii mai nebuni, in miez de noapte ‘or fi incercat. M-as baga si eu la asa ceva, imi zic.

securedownload

Privind de la semafor cativa soferi parca ar vrea sa se dea jos sa se stropeasca, cativa biciclisti se gandesc s-o ia fix pe sub stropii de apa. Clar, oaza nu scapa neobservata.

securedownload (3)

Oricum ar fi, dusurile au succes, chiar daca ce curge acolo e apa chioara, fara sa miroasa cumva placut sau sa faca clabuc. Ma rog, cred ca asta ar mai lipsi, sa-nceapa s-o ia la vale clabucul pe Aviatorilor.

securedownload (5)

La ora la care culeg impresii, cred ca-n zona face careva clabuci, ca se simte-n aeru’ dinspre Palat. Un ministru misto pleaca pa. Vreo 5 ani numa’. Tot la “Racoare”.

1 răspuns »