Cum se mai moare azi

Ce bine e ca suntem in viata! Ca nu suntem niste simple statui intr-un cimitir si ce bine ca stim din timp cum sa ne ocupam de afterlife-ul nostru. 

Acum avem www.mormantingrijit.ro, business-ul care a decis sa se promoveze underground, asa cum ii sta bine oricarei afaceri de tip six feet under.

mormant

Dar cel mai important e cum am luat cunostinta cu numele asta. Calcand efectiv pe el, pe strada. Scris agresiv, sub forma unui stencil, pe caldaram, mormantingrijt.ro se tine dupa mine ca un nebun si, daca e sa judec de cate dati am dat peste el zilele astea, mi-e clar ca n-o sa scap nici in mormant.

Booon. Asta se intampla pe strada. Am ajuns acasa, ca totusi, stencil-ul era colorat, am zis ca ceva trebuie sa fie interesant. Si chiar fu. Uite cum arata un header cinstit:

veci

 

Au si sectiune de before & after. Si se promoveaza mult mai viu decat multa lume. „Promitem sa ingrijim locurile de veci ale familiei sau prietenilor dumneavoastra cu loialitatea cu care ati face-o personal”, zice un text de pe site. Sau cu alte cuvinte, ingrijeste-ti mormantul ca pe tine insuti.

before after

Hai ca e prea multa moarte in jur, noroc cu site-uri de astea, ca ne mai aduc aminte si noua ca suntem vii.

3 răspunsuri »

    • Ati gasit o nisa interesanta. Acum ceva vreme chiar discutam ca e foarte greu sa promovezi business-uri legate de … final, pompe funebre, etc..
      Daca aveti chef si inspiratie, va asteptam aici cu cateva randuri despre cum s-a nascut afacerea dvs.. Eventual lucrurile haioase si „off the record” cred ca ar fi mai interesante… 🙂

      • S-a nascut pur si simplu pentru ca la mine in familie eram restanti destul de rau cu ingrijrea mormintelor si n-am prea gasit ceva satisfacator in afara de organizarea ingrijirii „in regie proprie”. Suntem la inceput vom vedea daca va deveni o afacere in adevaratul sens al cuvantului, nu-mi prea vine sa ma apuc sa povestesc lucrurile haioase, poate pe la primavara :). Costurile ne-au impins intr-un segment care nu se adreseaza maselor, dar in timp poate vom reusi sa punem la punct si serviciile mai accesibile. Ne-am bucurat ca am fost observati si ca am generat putintel BuZZ, multumim inca o data.