Floarea Soarelui, Bucuria, Avionu’ si Piscina

In caz ca va-ntrebati, ei bine nu, n-am luat-o inca razna si inca sunt atent la tot ce misca in materie de Neconventional si Proiecte Speciale. Sigur asta nu-nseamna ca vad tot ce-apare, nici macar in Bucuresti. Dar eu ma stradui…

Ei, si cu toate ca-s executii care-mi scapa, uite ca la debutul acestei primaveri am observat 4 chestii, care nu au chiar toate acea nota de „spicy”, pe care o are Neconventionalul in general, insa faptul ca se-ntampla in paralel inca din Martie, ar trebui sa conteze. Optimist vorbind, primavara asta are semne bune!

Prima campanie care mi-a atras atentia a fost cea a Cramelor Halewood, pentru Feteasca Neagra. Mi s-a parut interesant cum se-ncearca constructia unui soi de gimmick, care sa usureze diferentierea in categorie. Probabil ca modelul „Fata-n iarba”, folosit pentru Jidvei, e unul care livreaza pentru vinuri, printre consumatori. Ei bine da, „Floarea Soarelui” se vrea poate un fel de „Fata-n iarba”!

IMG_8033 IMG_8045 IMG_8044 IMG_8043A doua campanie interesanta mi s-a parut cea de la DERO. MVcom nu e chiar strain de campania asta dar n-am avut nicio contributie pe OOH, ci am lucrat ceva in magazine, in legatura chiar cu aducerea la raft a acestui parfum de bucurie.

Panourile de la DERO sunt de departe cele mai vesele si cu-adevarat complexe, din punct de vedere tehnic. Ar mai putea fi facute niste chestii dar acestea vor ramane poate pentru editiile viitoare.

IMG_8041 IMG_7989 IMG_7991Turkish Airlines a ales sa marcheze obtinerea pentru al treilea an consecutiv a titulaturii de cea mai buna companie aeriana din Europa, aducand o macheta marisoara, a unui avion de linie, chiar in Piata Unirii. Sigur nu-i mare lucru dar da bine acolo si-ti „agata” ochiul.

IMG_8027 IMG_8022A patra executie am vazut-o intr-o statie din proximitatea Poienii Urbane, de la Universitate. Simuland o piscina pe acoperisul statiei, Algida ne explica care-i treaba cu vara. Am banuit ca se refera la vara ce va veni, profitand de zilele calduroase din ultima vreme dar nu mi-a fost foarte clar. Poate ma ajutati voi …

IMG_8020 IMG_8014Ca o concluzie ar fi de mentionat ca toate aceste executii speciale, chiar daca nu reprezinta lucruri nemaivazute pana acum, sunt totusi cu-atat mai speciale cu cat se-ntampla in paralel si asta inca din Martie. Iar asta e de bine, zic!

2 răspunsuri »