Gandul iese din nou la atac impotriva britanicilor

Ziarul Gandul continua campania agresiva “Why don’t you come over”, dupa victoria la alegerile europarlamentare din UK a extremistului Nigel Farage. Posterul pe care-l propune ziarul, impreuna cu agentia GMP are in prim plan mesajul: “Dupa ce a vazut alegerile finale din UK, Printul Charles a luat primul avion spre Romania”, scris in engleza.

Stirea ca printul e in vizita in Transilvania, unde-si face selfie-uri cu copiii din sat a picat la fix in context, pentru inca o runda de latraturi impotriva britanicilor.

charlesUn singur lucru mi se pare aiurea, faptul ca aceasta campanie instiga la sentimente de ura impotriva tuturor britanicilor, ca si cum toti de acolo ar fi impotriva imigrantilor romani. Poate o targetare, cu un mesaj direct catre Nigel ar fi fost mai fair.

Dar, na, e mai simplu sa fii bagat in seama cand afirmi ca femeile din Anglia sunt grase si betivance, fiind o campanie nationala facuta de un ziar cu multi bani. E apanajul celui mai slab sa se ia de doua ori mai urat de cineva atunci cand este atacat, iar orice om normal la cap se prinde cum stau lucrurile. Iar de aici pana la un meci de fotbal Anglia – Romania in care suporterii romani sa strige „On them, on their mother”, nu mai e mult. 

As fi curios sa aflu parerea personala a lui CTP pe subiectul asta si ce fel de cititori targeteaza exact cu mesaje la limita grobianului, ca sa vorbim pe limba lui.

Peace.

*de citit aici si articolul scris de Express