Robotii vor inlocui oamenii pe stadion

Vremurile din filmele si cartile SF sunt din ce in ce mai aproape. Stirea suna asa: o echipa de baseball din Coreea a gasit o metoda inedita de a face atmosfera la meciurile lor, prin aducerea unei multimi de roboti in tribune.

robot 2

Suporterii Hanwha Eagles care nu pot ajunge pe stadion isi pot sustine echipa prin internet, prin intermediul unor roboti care vor sta in locul lor pe scaune. Robotii pot sa strige, sa cante sau sa faca valuri. Ma gandesc ca de aici pana la robotii hooligans nu mai e mult. Sau poate la cei care fac mai mult valuri de seminte printre tribune.

Reprezentantii echipei spun ca suporterii vor avea mai multe pozitii ale capului, asa ca userul se poate uita de acasa la meci din mai multe unghiuri. Iar pe stadion, sub sapca de suporter se va vedea pe un ecran fata celui care il comanda.

Nu-mi dau seama momentan de impactul acestei stiri pentru industria publicitara, dar am un feeling ca asist la trecerea spre o noua epoca, in care masina devine din ce in ce mai importanta, fara a asista neaparat la o imbunatatire a calitatii vietii umane. Inca.

Categorii:Neconventional, News

Etichetat ca:, , , , ,