Politia Romana s-a bagat pe virale la Gara de Nord

De la faza cu Bocitoarele de club, Politita Romana a inceput sa-mi dea de gandit. Oamenii sunt pusi pe virale, semn ca in spatele lor e cineva cu mintea ascutita care le spune ca netul e la putere. Marcel Gentoiu este noul agent de paza si protectie al Politiei Romane. E de culoare roz, are 4 roti si se plimba prin Gara de Nord, atentionand oamenii cu privire la posibilitatea de furt a bagajelor. Vorbeste limba corect, cel putin la fel de bine ca orice angajat uman, in schimb nu-ti mai da senzatia ca ai facut ceva rau atunci cand vine sa stea de vorba cu tine.

marcel

A fost pus la cale de Publicis Romania si e conceput ca un social stunt, iar marea masa de oameni ar trebui sa-l descopere pe Marcel pe youtube, in urma filmuletului de mai jos sau din editiile de stiri la care a aparut deja.

Marcel e mai eficient probabil decat un panou static in care esti atentionat ca se fura sau decat un anunt facut prin difuzoarele ruginite din Gara de Nord. Sa speram ca va ajunge viral inainte ca hotii sa fuga cu tot cu Marcel 🙂