Nemtii introduc tastatura in tava de KFC

Nu stiu daca o fi din cauza Burger Fest-ului care se apropie, dar in ultima perioada, recunosc, am cam exagerat cu junk food-ul pe blog. Dar n-avem ce face, luna asta s-au intamplat multe campanii tari pe ramura, asa ca trebuie sa le povestim.

Ultima pe care am luat-o in vizor se refera la KFC, brandul care a inceput mai nou, sa miste bine si in Romania pe comunicare. Momentan insa vorbim de noua lor tastatura pentru degete unsuroase, care se gaseste, unde credeti, in tava cu crispy strips si pulpe de la KFC.

Iti conectezi tastatura la smartphone inainte sa incepi sa mananci, dupa care poti tasta in liniste. Acum, daca cineva te suna in timpul ala sau vrei sa faci altceva cu telefonul, e mai greu, dar ideea e notabila. Momentan a fost implementata in Germania si cica a fost un succes.

kfc

Din pacate e tot in zona de techno-marketing, care impinge spre a sta conectat non-stop la un aparat, fie el smartphone, tastatura, tableta etc. Dupa ce am vazut ecranele unsuroase de la McDonald’s-ul din Piata Romana, am inceput sa apreciez mai mult un sandwich in parc. Dar atat timp cat ii pacalesti pe cei tineri cu noi gimmick-uri incat sa petreaca mai mult timp cocosati in fast-food, cred ca cineva acolo sus are de castigat.

1 răspuns »