Inca un an, inca o aniversare

Saptamana asta, mai exact maine pe 13 Februarie, WeInvent implineste 8 ani. O perioada in care am scris constant si consecvent despre teme si trenduri relevante din Marcomm-ul romanesc si nu numai, din dorinta de a construi astfel o sursa alternativa de informare, atat pentru profesionistii din industrie cat si pentru aspirantii la un astfel de job.

Sigur a fost important ca am gasit subiecte, ca am scris dar cu mult mai important si interesant totodata a fost ca am reusit sa facem Blogul tot mai citit. Altfel totul ar fi devenit un demers inutil si probabil ca ne-am fi lasat deja demult de treaba asta…

logo we invent

Ok, pai daca ne-am inteles ca orice publicatie, fie ea si online, exista si rezista doar prin cititorii ei, pentru voi cititorii nostri avem si cu ocazia acestei aniversari o mica surpriza. Mai exact va propunem un deal!

Celor care ne vor scrie pana pe 20.02.2016 pe adresa publica@we-invent.ro o fraza in care ne vor explica scurt si concis de ce ne citesc si o alta despre ce anume ar vrea mai mult de la WeInvent (din punct de vedere al continutului si nu numai) le vom raspunde punctual si le vom trimite parerea noastra despre directia in care credem noi ca ar trebui s-o ia WeInvent in continuare.

Cele mai avizate si inspirate opinii venite din partea voastra e clar ca vor genera modificari de curs in ceea ce priveste evolutia viitoare a blogului.

E echitabil targul, ce ziceti? Noi oricum va multumim anticipat!