Pentru cei care au uitat sa traiasca

 

Ieri, Hornbach a aparut din nou in feed-ul publicitar. Spotul de mai jos a circulat pe net cu o viteza mai mare decat se intampla de obicei in cazul reclamelor obisnuite. Hornbach continua sa surprinda prin campaniile pe care le fac, incercand sa se distanteze de standardul mesterului reprezentat de “barbatul frumos cu mustata”. Avem de-a face cu un Sisif pe invers, care o ia la vale, intorcandu-se spre fiinta lui primordiala, aceea de om care face lucruri, care rezolva, trebaluieste si in cele din urma, traieste.

E tare si headline-ul asta “Traiesti. Mai stii cum e?” Poezie printre rafturile cu cuie si suruburi. In goana dupa tot felul de lucruri, cu ochii mereu pe ce zic altii, ce se zice in media, ce tragedii se mai intampla, parca lumea uita sa-si traiasca prezentul. Adica, ar trebui sa-si bage mintile in cap si sa se apuce si ei de sapat in gradina, poate dau de o piscina.

hornbach

Sunt curios daca spotul va merge si pe televiziunile din Romania, el fiind lansat in urma cu cateva zile in Germania, cel de fata fiind o adaptare, nelistata nici pe youtube. Si ca sa intelegem mai bine targetul pe care-l aveau nemtii in cap, cred ca ajuta sa vedem clipul asta, care a fost senzatie la ei in urma cu 2, 3 ani, cu un personaj si o atitudine ce aduce aminte de ce avem azi in spotul Hornbach.

 

 

 

 

2 răspunsuri »