Cu ursul romanesc la plimbare prin lume

Ieri, in zapping-ul zilnic printre stiri am dat peste una interesanta pe Adweek. O aplicatie romaneasca pentru copii ii ajuta pe parintii acestora sa conduca mai sigur. Acum am vazut si noi prima oara varianta in limba engleza, “Mr. Bear Driver”, cu un accent ce l-ar face invidios si pe Yogi the bear.

plimba-ursul_tb570

Joculetul “Plimba Ursul” a fost lansat in mai de agentia Publicis Romania, pentru Automobilul Clubul Roman, avand ca partener Orange si isi propune pe langa alungarea plictiselii pentru cei mici si conditionarea si imbunatatirea condusului pentru adultii care-i insotesc la volan.

Astfel, in una din situatii copilul pierde puncte pretioase in joc daca soferul depaseste o anumita limita de viteza la un moment dat. Dar jocul poate fi jucat foarte simplu si de acasa, incluzand teste de verificare a cunostintelor rutiere.

Site-ul e si el dragut si merita vizitat, iar de acolo pana la instalarea aplicatiei nu mai e decat un pas. Felicitari celor implicati, iar daca viteza scade si cu 10 kilometri pe soselele noastre datorita aplicatiei tot e un mare plus.