Panasonic a inventat umerasul spalator

Cum ar fi daca intr-o zi ati deschide stirile si peste toate ar trona una, capac, ce ar anunta de exemplu “Lovitura de gratie data industriei detergentilor”?! V-ar mira? Ei bine, sa ne pregatim zic, pentru ca nu se stie…

1

Oricum, daca sunteti prea comozi ca sa va mai duceti hainele la curatatorie e bine sa stiti ca Panasonic a inventat deja un umeras – Nanoe X – care va parfumeaza si curata de mirosuri neplacute hainele, folosind tehnologia Nanoe.

Umerasul deodorant utilizeaza particule incarcate negative, denumite “nanoe”, pentru a va curata hainele. Acesti ioni aduna umiditatea din aer si sunt de un miliard de ori mai mici decat particulele de abur si prin urmare invizibili cu ochiul liber. Aceste particule nu pot scoate (inca) petele de pe haine dar vor elimina mirosurile neplacute de transpiratie si/sau fum de tigara, ca de altfel si urmele de polen, fara sa deterioreze in vreun fel tesaturile.

Umerasul are doua moduri in care lucreaza iar curatarea de mirosuri a unei tinute poate dura intre 5 si 7 ore. Durata depinde probabil in mod direct de nivelul de igiena personala. Gadgetul vine la pachet cu o husa care ajuta la pastrarea nanoparticulelor timp indelungat in tesatura.

Ma gandesc cum ar fi daca vreun deodorant sau antiperspirant s-ar apuca sa brand-eze o serie de astfel de gadget-uri, comunicand eventual ca spalarea ulterioara a hainelor e absolut optionala. Ei, cum vi se pare? Are sens?

Daca va-ntrebati cat costa un astfel de umeras, sa stiti ca nu e tocmai cat o nava spatiala. Deocamdata va aparea doar pe piata japoneza, sub numele de Karden, si va costa 20.000 de yeni, adica vreo 180USD .

Categorii:News, Uncategorized

Etichetat ca:, , ,