Iesenii merg la sala, in statie!

WINK Public Multimedia anunta finalizarea unui nou proiect de comunicare outdoor prin care statia de calatori Hotel Europa din Iasi a fost transformata intr-o mini sala de sport. Proiectul interactiv semnat de Vivertine – unul dintre cele mai moderne spatii dedicate sportului in Iasi, incurajeaza iesenii sa profite de timpul pe care il petrec asteptand autobuzul si ii invita la fitness in aer liber, sustinand ideea ca sportul este sanatate curata si placere la orice varsta si in orice moment al zilei.

Personalizarea statiei a presupus inlocuirea bancii standard cu patru biciclete de tip recumbent, pe care calatorii le pot utiliza dupa bunul plac, si amplasarea lor pe un fundal vizual care surprinde interiorul clubului si serviciile pe care le ofera. De interactiunea cu echipamente sportive intr-un cadru atipic se poate bucura toata lumea care ajunge in statia H. Europa. Aici, in urmatoarea perioada, calatorii au posibilitatea de a realiza cateva exercitii cardio si de a gusta din experienta si atitudinea sanatoasa cu care Vivertine isi intampina fiecare client.

”Ne-am dorit sa aratam ca miscarea sportiva este irezistibila si ca avem incredere in interesul iesenilor pentru activitati sanatoase”, spune Cezar Amititeloaiei, medic si fondator Vivertine din Iasi.

Activarea de brand, bazata pe conceptul creativ propus de WINK, a fost implementata cu ajutorul Fabrica de Print.

Proiectul Vivertine imbina armonios cele mai puternice ingrediente ale unei comunicari eficiente: atractie, inovatie, utilitate, puterea de a realiza o conexiune si de a avea o proprie experienta cu brandul. Ne bucuram ca putem fi parte din astfel de povesti care fac Iașul mai frumos,” spune Doru Chirica, Managing Partner la WINK.

Vivertine este cel mai nou club sportiv din Iasi unde clientii pot gasi formule de antrenament pe gustul fiecaruia, alaturi de specialisti in sport, sanatate si nutritie care asigura o experienta completa.  Spatiul, desfașurat pe 4000 mp si organizat pe 3 nivele, cuprinde 150 aparate de fitness si cardio, 4 sali (>500 mp) cu peste 50 de activitati de grup, un panou de escalada de peste 200mp si 10m inaltime, 2 bazine de inot de peste 220mp si o zona SPA ultramoderna.

WINK este o companie de publicitate Out Of Home (OOH) specializata in gestionarea de retele de digital signage, administrare si inchiriere de spatii de promovare multimedia outdoor si indoor. Cele mai mediatizate realizari din portofoliul WINK sunt 78 de refugii ieșene de calatori – reabilitate, personalizabile si popularizate datorita proiectelor creative prin care brandurile comunica inteligent cu consumatorii lor.