WeInvent recomanda The Best of Cannes

articol de Marian Costache

WeInvent recomanda, industriasilor din comunitatea sa, un eveniment de neratat.

Pe 5 iulie, de la 5 pm, la Qreator by IQOS, are loc The Best of Cannes – un eveniment la cald, care prezinta, decantate cele mai utile informatii pentru dinamica business-ului impactat de tehnologie si creativitate.

banner

Lucrati in marketing, brand management sau comunicare? Iata 5 motive pentru a participa:

* acces la cele mai interesante si utile trenduri din creativitate cu impact in business

* acces la cele mai interesante studii de caz premiate la cea mai recenta editie a cannes lions

* informatii de la juratii romani implicati in evaluarile categoriilor Brand Engagement, Media, Direct in 2018

* o perspectiva retrospectiva asupra dinamicii creative la scara globala, sustinuta de Teodora Migdalovici, prezenta in ultimii 18 ani la toate editiile festivalului.

* Pe filiera comunitatii WeInvent, compania la care lucrati primeste un pachet preferential. Pentru fiecare 2 persoane care cumpara bilet, a 3-a are acces liber. Un bilet costa 50 de Euro. Pentru a beneficia de aceasta oferta, va rugam sa adresati catre marian.costache@we-invent.ro un mail cu titlul “The Best Of Cannes”, cu textul “Vreau sa primesc pachetul pentru eveniment”. In cel mai scurt timp veti fi contactati de un reprezentant din partea organizatorilor, care va va da toate detaliile necesare.

Cannes Lions, cel mai influent festival dedicat gandirii creative la nivel global, are loc intre 18 si 22 iunie pe Riviera Franceza. In 2018 celebreaza cea de-a 65-a editie.

Va asteptam!