Pe cand un outdoor despre Halep?

articol de Dr. Like

Uite un billboard pe care si l-ar fi dorit si romanii probabil, in loc de ceremonia, cu Firea la timona, de pe Arena Nationala. Un moment de asta decent si cu foarte multi bani, care sa anunte ca fata a castigat cea mai tare zgura. Panoul urias din Madison Square Garden, New York, + mesajul „You never forget your first” ramane un moment ce ar trebui egalat si de industria de publicitate din Romania. Hai ca se gaseste acolo un panou si un copy care sa zica ceva frumos si la noi acasa, nu fiti rai si stramti la punga!

aD02MzYmemM9MSZoYXNoPTdlYzU2MTY0YzZjMmQwNDMxNWM4MmMxZmM4Mjk2Y2Ey.thumb

Later edit:

Se pare ca a existat zilele acestea o initiativa de celebrare a succesului Simonei Halep si in outdoor-ul romanesc. Initiativa apartine United Media si am aflat de ea prin intermediul Elvirei Munteanu – Director General Universal Solution.

”Simona Halep contribuie zilnic la scrierea istoriei sportului românesc. Performanțele sale sunt extraordinare și aduc fericire în casele a sute de mii de oameni. Mesajul nostru pentru ea este simplu dar profund: Mulțumim Simona!” – Claudiu Motoc, Director General United Media