Fara pata, asa te vede ea?!

articol de Marian Costache

Pe bune? Poate maica-ta sa te mai vada asa, dar nu mai credem. Cu cat au trecut anii, probabil ca s-o fi lamurit si dansa…

20190408_110214

Oricum, naiba stie ce-o fi vrut sa spuna “poetul”, pentru ca nu e clar despre care “EA” poate fi vorba. Despre EA … partenera, nu credem ca poate fi vorba. Oricine a-ncercat, fie si pentru o scurta perioada viata de cuplu, stie deja ca varianta de “fara pata” practic nu exista. Si pe urma, nu e nicio smecherie sa n-ai pete, totul poate deveni o ciorba plicticoasa, ce stinge ireversibil orice forma de pasiune.

Deci nici EA nu te vede fara pata! E o minciuna sau poate si mai rau, o capcana!

Ah, inca ceva, nici maica-sa nu are cum sa te vada asa, deci acea EA nu poate fi in niciun caz soacra-ta. Dumneaei, socrela, e posibil chiar sa-ti spuna ca “murdarirea este buna!”. Asta daca vrei sa-ti citam din alte chestii clasice. Deci rupe-te voinicule, murdareste-te, speteste-te si vezi tu dup-aia cum te vede EA. Tu poate speri ca bine, da’ nu se stie…

Deci nici pentru soacra-ta nu esti “fara pata”, ca n-ai cum. Niciodata!

Nu stim ce gusturi ai, dar daca esti din categoria “eco-verde” si iubesti si te lasi iubit de mediu, poate pentru o secunda te-ai putea gandi la sticla de Persil, sa zici ca daca speli cu detergentul asta, te va iubi mai mult Natura. Ei bine, noi credem ca toti detergentii astia sunt la fel. In cazul de fata, poate ca pare si mai evident ca Persil vrea sa se adreseze cumva publicului Ariel, pentru ca Ariel comunica asta cu albul imaculat, de cand a vazut TV-ul in Romania.

20190408_110222

Deci nici pentru Persil n-ai cum sa fii fara pata. Poate pentru Ariel, asa cum ti-am spus, ca pentru OMO clar nu esti asa, ba dimpotriva!

Mda, pai si-atunci ce-ti ramane?! Ca poate te-ntrebi. Pai s-ar putea ca pentru APL61022BDW4 sa fii fara pata. Ca daca ai vreo pata, esti dus. Clar! V-am pierdut?

Ei bine, si publicitatea asta poate fi inselatoare cateodata. Sau nu, daca chiar vrei sa citesti tot, ca unele postere au ajuns precum contractele de banca. APL61022BDW4 e codul masinii de spalat Arctic, aia care-i cu 800 de lei, la promotie, si care probabil ca daca da in niste pete, nu se stie… Sigur ca APL61022BDW4 nu e nici pe departe la fel de simpatic precum R2-D2 si probabil ca nici nu va face cariera, la fel cu vestitul robotel, dar asta e deja alta discutie.

Revenind, doar despre aceasta EA poate fi vorba, pentru ca doar EA isi poate dori sa n-ai pete. In rest, lumea s-ar putea sa-si fi dat seama cumva, ca merita sa te iubeasca asa cum esti, cu petele tale, cu tot!

20190408_110346