Când pui botul la ChatBot

articol de Marian Costache

Dacă stai destul de mult pe youtube, sigur la un moment dat ți-a apărut și ție reclama aia jmecheră de tot, în care un gagiu sau uneori un grup, îți prezintă cum fac ei mult cash din vânzări online, cum și-au luat cea mai tare mașină sau cea mai la soare vilă de pe plajă. Totul pe un ton relaxat, de parcă publicul s-ar fi născut ieri și publicitatea alaltăieri.

Cităm, aproximativ, din memorie: Acordă-mi câteva secunde să-ți arăt cum poți avea și tu o mașină de asta (focus pe mașină), tot ce trebuie să faci e să participi la seminarul de pe zoom, (e și cu varianta MasterClass, că prinde mai bine la bizoni). Nu trebuie să ai experiență în vânzări, tot ce trebuie să faci e să faci un click pe linkul de mai jos și luxeanul ăsta din jurul meu poate fi și al tău. Am încheiat oarecum citatul.

Normal că am vrut să avem parte de cașcavalul lor de la 3000 la 7000 mii coco pe lună, așa că i-am urmat pe site, să vedem ce au de oferit gagiomanii și acolo totul arată cam așa:

Și grăbește-te frățiwere, că mai sunt doar 7 locuri disponibile. Până la urmă, Caritasul a funcționat, FNI-ul a funcționat, de ce nu ar merge și ăsta. Cu o condiție, să pui botul la ChatBot.

Categorii:Online, Opinii

Etichetat ca:, ,