Pandorra Story Style comunica povestea iconica CALVIN KLEIN in Romania

comunicat

#MyCalvins este unul dintre hashtag-urile stylish care este din ce in ce mai prezent in zona de content creator din Romania. Motivul este ca agentia full-service Pandorra Story Style a inceput din 2021 sa faca cunoscuta povestea CALVIN KLEIN publicului din Romania, devenind agentia de relatii publice a inconic-ului brand vestimentar, distribuit in Romania de SARKK SA.

Iubitorii unui stil atemporal, uber urban chic se bucura de o retea extinsa a magazinelor CALVIN KLEIN in Romania, existand deja 5 magazine cu pret complet (in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj) si un outlet situat in Fashion House Outlet Centre.

Estetica minimalista si moderna specifica brand-ului american devine cunoscuta publicului roman in urma parteneriatului dintre Pandorra Story Style si CALVIN KLEIN, agentia oferind servicii de corporate PR si consumer PR, precum: gestionarea relatiei cu media locale tiparite si online, inclusiv distribuirea de comunicate de presa si organizarea intalnirilor de presa; dezvoltarea strategiilor locale de comunicare si supravegherea implementarii acestora pentru sustinerea colectiilor Calvin Klein.

,,Anul 2021 cu siguranta a fost unul out of the box pentru toate industriile, astfel ca includerea in portofoliu a unui nou partener precum renumitul brand vestimentar, Calvin Klein, ne-a adus in fata unei provocari minunate pe care am acceptat-o cu bucurie. Ne dorim ca prin modelul de business, pe care il abordam fata de orice client pandorrian, care include profesionalism, creativitate, dedicare si mult drag de a spune povestea clientului with a twist, sa reusim sa conectam intr-un mod autentic consumatorul cu acest brand avangardist, incitant si seducator.”  – Monica Magureanu, fondator & owner Pandorra Story Style.

Despre Pandorra Story Style

Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, Pandorra Story Style este o agentie full service ce pune in prim-plan povestea brandului, a companiei, a clientului, cautand continuu noi modalitati de exprimare a mesajelor clientilor sai, dar si construirea si mentinerea unor relatii si parteneriate puternice cu presa, bloggerii si influencerii din Romania. De-a lungul timpului, a dezvoltat campanii de comunicare, relatii publice si a organizat evenimente pentru clienti din domenii diverse, precum companii de IT & C, electrocasnice, pharma, asigurari, turism, dar si companii aeriene si centre comerciale mari.

O parte dintre clienti: Tommy Hilfiger Romania, Sabon Romania, ECCO, ParkLake Shopping Center, Legrand, Consolight, Sphera Group, Megagen, Lindab, PORR Romania, Sensodays.ro.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate. 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.