Top 10 articole WeInvent, in 2021

articol de Marian Costache

De cativa ani realizam acest top, pe care-l publicam in general in ultima zi a anului. Anul acesta avem de mentionat aici doua chestiuni speciale.

Prima dintre ele este ca articolul de pe Locul 5 a fost publicat abia in 15 Decembrie si totusi a prins topul intr-o pozitie onoranta. Daca l-ati ratat, inclusiv in recapitularea ce ruleaza de 10 zile incoace, il aveti mai jos.

O a doua este legata chiar de articolul situat pe Locul 1. Interlocutorul nostru din interviul respectiv facea la inceputul acestui an neasteptat de multe predictii despre piata de publicitate exterioara, care iata ca pe final de an s-au confirmat. In acest context, va intrebam: un om poate schimba fata OOH-ului romanesc? Probabil ca in mod natural primul raspuns care va vine este “Nu!” Noi va spunem, insa, ca depinde. Depinde cine este acel om si cum se numeste compania pe care o conduce.

Nu mai lungim asteptarea, va prezentam articolele in ordinea in care s-au asezat in acest Top 10, in cel mai bun an pentru WeInvent, de la lansarea sa in 2008. Multa inspiratie si putere de munca sa avem cu totii si in 2022! La multi ani!

Locul 10

Locul 9

Locul 8

Locul 7

Locul 6

Locul 5

Locul 4

Locul 3

Locul 2

Locul 1

Categorii:Uncategorized