We Singing Colors lansează în concert single-ul De Noi

comunicat

Duo-ul We Singing Colors lansează single-ul De Noi în cadrul unui concert în clubul Control din București, miercuri, 6 aprilie, începând cu ora 19.30 și având invitată specială trupa Claiming Apollo. 

Piesa a fost compusă direct în sala de repetiție la începutul acestui an, în vremea restricțiilor de tot felul , iar versurile au venit de la sine, de data aceasta în limba română, fiind a doua piesă în limba maternă, după Cântec de seară. Noul single De Noi va fi cântat în premieră live în seara concertului și va fi disponibil de miercuri, 6 aprilie, pe toate platformele de streaming. Piesa a fost produsă, înregistrată, mixată și masterizată de Daniel Olteanu la Inspirat Studio.

E piesa pe care am vrea s-o aibă în traistă toți cei care nu știu încotro îi poartă ziua de mâine, dacă pe cerul lor va fi lună sau soare, întuneric sau lumină. Am compus-o într-un moment în care viitorul părea că nu mai vine, în care toate visele se năruie și-ți vine să lași totul baltă pentru o lume mai bună. Acum, cu războiul la ușă, pare că totul e și mai aproape decât în momentul când am compus piesa. – (Roxana & Andrei)

Biletele pentru concertul din 6 aprilie au fost puse deja în vânzare pe platforma Eventbook și se pot achiziționa de pe linkul următor, studenții având reducere 50%: https://eventbook.ro/music/bilete-we-singing-colors-lansare-single?hall=club-control

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal.

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova, totul culminând cu al doilea album, Lone Learner, lansat în 2018.

Concertul din Club Control va fi în formula de full band, așa că duo-ului format din Andrei Hațegan (voce, chitară) și Roxana Niculae (voce, clape) li se vor alătura Vlad Ionescu (tobe) și Narcis Axinte (bass și chitară), alături de Mihai Dragolea (bass). 

Trupa invitată să deschidă show-ul We Singing Colors este Claiming Apollo. Deși sunt un nume nou în muzică românească, băieții au rădăcini în trupe cu o bogată istorie: The Mono Jacks, Oliver, The Speakers și Arashai. Claiming Apollo sunt ei: Alex Nițu (voce, chitară, pian), Mircea Moroianu (chitară), Iulian Ștefănescu (bas), Dorian Cazacu (tobe).