Site icon WE INVENT

L’Oreal promoveaza defectiunea

Sigur, v-ati obisnuit ca L’Oreal sa promoveze numai perfectiunea, dar…

Zilele trecute am fost prin oras cu treaba. Pentru ca-mi place sa ma uit dupa chestii misto si iesite din tipar, mi-au cazut ochii si pe display-ul din imagini, in holul unei cladiri de birouri de undeva de prin Floreasca. Ulterior m-am prins ca in cladirea respectiva este chiar sediul central L’Oreal.

Mi-am zis “ia uite ce aplicatie tare, de makeup virtual chiar n-am mai auzit”. Mi-am propus sa scriu despre asta si-am plecat cu pozele pe telefon ca eram pe graba. Si-acum vine partea cea mai tare.

Incercand sa caut MakeUp Genius in Google Play, n-am gasit-o. Pentru ca nu ma las cu una cu doua, am scanat QR codu’ si m-am lamurit. Telefonu’ meu nu suporta aplicatia respectiva. Nu e un secret, e un HTC M8, deci nu e chiar o rapciuga. Prin urmare, probabil ca-n graba mare aplicatia a fost lansata inainte sa se faca verificari serioase.

Mi se pare insa sinucigas de-a dreptul sa vrei sa iesi in fata cu orice pret cu niste lucruri neverificate. Nu numai ca te faci de cacao, in cazul de fata chiar la tine acasa, ci mai mult decat atat, le faci un mare serviciu altor aplicatii similare care fac cam acelasi lucru.

Apropo, cu ocazia asta am vazut ‘shpe aplicatii de makeup de asta virtual. Sigur, nu se lauda niciuna c-ar fi prima dar macar functionau…

Exit mobile version