Au inceput inscrierile pentru competitia Young Lions Eurobest.

comunicat

Experti in comunicare, creativi premiati și profesioniști in marketing vor pregati concurentii pentru a-si rafina competentele. Cei mai buni vor avea ocazia sa isi demonstreze talentul, concurind la competitia europeana Young Lions, ce are loc la Varsovia in ultima saptamana a lunii noiembrie. Vor avea loc sase intalniri in care studentii vor trebui sa rezolve 3 brief-uri, ce vor fi evaluate de 5 jurati. In urma competiției locale, vor fi selectate 2 echipe.

facebook-YL

Sectiunea: Integrated

Competitia e deschisa pentru: copywriteri, art directori, designeri, oameni de PR, brand manageri, marketing officers, web designeri.

Limita de varsta: 30 de ani

Taxa pentru semestrul Eurobest: 75 E / persoana. Concursul se adreseaza echipelor de doua persoane, dar pot avea loc si inscrieri individuale.

Scoala va face tot posibilul pentru a oferi solutii de echipa competitorilor care se inscriu individual, dar nu este responsabila pentru situatia in care numarul celor inscrisi este impar.

Echipa calificata pe primul loc are acoperita taxa de participare si cazarea.
Echipa calificata pe locul al doilea va trebui sa plateasca jumatate din taxa de participare (100 E + TVA).

Transportul este in responsabilitatea echipelor.

Data limita pentru inscrieri: 5 octombrie

Concursul european Young Lions va avea loc la Varsovia, Polonia, in perioada 22-25 nov 2018. The Alternative School organizeaza competitiile Young Lions de peste 14 ani, avand in portofoliu rezultate remarcabile.

Mai multe detalii:
ruxandra@canneslions.ro
Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1380311618770249/