Abonare + GDPR

Incepand din 25 Mai 2018 a intrat in vigoare noua legislatie europeana, privind protectia datelor personale, binecunoscutul GDPR, de care noi, autorii, vom tine seama atunci cand publicam pe www.weinvent.ro .

Publicatia noastra se conformeaza noilor reglementari, informandu-va ca nu a retinut niciodata si prin urmare nu va retine nici in viitor datele dvs. personale (nume, telefon, etc.), in afara adresei de mail, iar asta doar in situatia in care alegeti sa fiti abonati (free of charge) la ceea ce publicam.

Apropo, daca nu sunteti inca abonatii nostri, ati putea sa va inscrieti introducand adresa de mail (si atat) in caseta special destinata din dreapta ecranului, daca sunteti pe laptop sau PC. Daca accesati aceasta sectiune de pe telefon sau tableta, caseta de abonare via e-mail se gaseste in subsolul acestui articol. Credem ca acesta este cel mai rapid mod de a afla ceea ce publicam, in timpul cel mai scurt, via e-mail. Va asiguram ca fiecare e-mail va contine si un link de dezabonare.

Prin urmare, ne-ar placea sa va regasim in numar cat mai mare in comunitatea noastra de cititori, iar in masura in care va simtiti inspirati si vreti sa deveniti contributori, calea va este deschisa. Este suficient sa ne trimiteti un e-mail in acest sens, pe adresa publica@we-invent.ro .

Va asteptam!

2 răspunsuri »

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.