Experiences On The Move!

Nu mai cred demult ca momentele cu care ne intalnim sunt chiar pur intamplatoare. Asa a fost si cu Brand Experience, Conferinta la care am fost invitat ca speaker de catre Prime Romania. Despre eveniment v-am mai vorbit de altfel si aici.

Acum as vrea sa punctez ceva despre revelatia pe care a produs-o atat in mintea mea cat si a colegilor mei, de la MVcom. Sigur ca despre Inovatie in Comunicare, despre Psihologie aplicata si despre solutii tehnice diverse am tot vorbit, de mai bine de 15 ani incoace.

Ceea ce am facut insa pentru prima oara atunci la Conferinta Brand Experience a fost administrarea de experimente in fata unui public atat de numeros, de aproximativ 200 de oameni. M-am convins atunci inca o data de potentialul imens pe care-l are Experientialul in Comunicare, chiar daca in acest moment in Romania este inca la “si altele” in planurile companiilor.

Gratie acestei revelatii ne veti gasi in perioada urmatoare plasand business-ul Motion Vision Communication sub platforma “Experiences On The Move”, acordand fin in consecinta fiecare din solutiile de Comunicare pe le oferim.

IMG_3723 IMG_3732

Saptamana trecuta am avut o sesiune foto&film prin care am incercat sa probam importanta interactiunilor “din miscare”, in completarea unui mesaj. Ce-a iesit o sa vedem probabil ceva mai incolo, dupa montaj. Va tinem la curent.

IMG_3738 IMG_3772

Multumim pentru intelegere si suport clientului EuroGsm si agentiei COGEP!