Siliconul dintre văi

articol de Marian Costache, din seria #perspective

Nu se știe încă dacă bulevardul Magheru din București este epicentrul publicității din România. Vulcanul central, locul din care se emit toate fenomenele în materie de sloganuri, bannere, mesh-uri, postere cu Ștefan Bănică lipite câte 100 pe pereți, panouri led și clădiri în decădere cu reclame despre o lume mai bună pe ele. Dar, după toate aparențele și aparițiile, se prea poate să fie ăsta locul. Drept dovadă stă și seria de anunțuri de pe trotuar, care ne invită la o ședință de înfrumusețare la sâni. Dacă ai nevoie de o lucrare, doctorul din imagine se ocupă cu partea estetică, așa cum reiese și din panouash.

Jongleria cu silicoanele este parte din strategia de promovare, la modul, e foarte simplu să-ți pui țâțe noi în ziua de azi, e ca o jonglerie, e o joacă, iar el aruncă cu sâni falși în sus cu o mare ușurință. Nu ni se dau alte indicii, totul e pe bază de deducție, aflăm doar că locul unde se întâmplă circul e undeva în Primăverii.

E chiar unicat reclama asta în peisajul autothton, nu prea apuci să vezi multe asemenea grozăvii, nici măcar pe bulevardul publicității românești. Ar fi mers totuși ceva mai creativ, de genul – Siliconata, mâine-i gata! Sau măcar, Să batem siliconul cât e cald!  Dar așa trebuie să ne mulțumim cu un testimonial vizual de zile mari, în care domnul chirurg estetician aruncă în aer, subtil și pentru cine are ochi de aruncat aiurea prin copaci, cu o perechi de sâni superbi, care într-o bună zi ar putea fi ai tăi!