MVcom lanseaza VIDEO – On The Move!

Tehnologia galopeaza si asta nu mai e de mult o noutate pentru nimeni.
Lucruri care in urma cu 20 de ani pareau imposibile, astazi le faci in mod natural cu Smartphone-ul din buzunar. Cine ar fi crezut ca poti transmite VIDEO in timp real, asa, pur si simplu din mijlocul NICAIERI-ului?!

In spiritul acestor trenduri Motion Vision Communication (MVcom) a inteles sa dezvolte un prototip al unui sistem de monitorizare VIDEO din miscare, in timp real. Sistemul ce include camere video, conexiune mobila la Internet si GPS este montat pe un echipaj de Outdoor-Mobil de tip MVcom-MAXI.

Se pot transmite direct din strada, in timp real, reactii ale publicului la contactul cu reclama outdoor si poate fi cuantificata audienta efectiva. Este evident ca aceasta metoda originala de masurare poate fi aplicata si in cazul panourilor fixe, aflate pe traseul unui echipaj de outdoor-mobil, purtand acelasi vizual.

Audienta unei retele fixe va putea fi astfel masurata cu resurse tehnice modeste!

O alta aplicatie a sistemului “VIDEO-On The Move” este faptul ca eventuale interactiuni ale mesajului unei campanii cu consumatorul vor putea fi aduse in OnLine, mai exact in Social Media, in timp real, chiar daca vom discuta de campanii la nivel national.

Echipajele dotate VIDEO vor fi in legatura permanenta cu un dispecerat care le observa si le localizeaza, de-acolo se va stabili care din filmarile de pe strada sunt reprezentative pentru brand si campanie, pentru a fi postate chiar atunci pe Facebook, de exemplu.

Concluzionez optimist, in fata unei premiere cel putin nationale, mai ales ca pe langa conectarea la un nivel superior a outdoorului mobil cu Internetul, solutia tehnica descrisa permite monitorizarea avansata inclusiv a retelelor fixe de outdoor clasic.

Astfel, visul de aur al oamenilor care lucreaza pe outdoor de pretutindeni e pe punctul de a se implini!

Parerile de pe acest blog reprezinta viziunea companiei MVcom. Orice feedback din partea dumneavoastra este binevenit.