Scuze, sunt fix cel care sunt

 

Astazi pentru prima oara de cand tin acest Blog am fost sunat si boscorodit pentru un post amarat, legat de un outdoor de la Universitate, pentru o promotie Kinder. M-am gandit sa marchez “premiera” cu aceste cateva randuri, mai cu seama ca genul acesta de situatie necesita din partea mea cateva clarificari.

Banuiesc ca acela care m-a sunat s-o fi gandit macar pentru o clipa sa-mi strecoare printre dinti niste amenintari dar n-avea pe ce si pentru ce, lasand la o parte ca vremea mediilor centralizate si a pup-in-curismului institutionalizat a cam apus…

Social media este altceva iar daca un individ cu un simplu Blog, ca mine, isi va permite sa scrie neadevaruri sau aberatii atunci el va putea fi amendat simplu prin necitire. Cred ca e destul si cred ca e fair si asumat in ceea ce ma priveste.

Cu toate ca mie mi se pare cat se poate de evident cred ca trebuie spus si mai clar, misiunea Blogului “We-Invent.ro” si sensul existentei lui este acela de a functiona ca o sursa alternativa de documentare pentru oamenii din Marcomm, utila atunci cand se gandesc sa comunice altfel, NECONVENTIONAL sa zicem, desi cuvantul s-a cam uzat.

N-am incercat si nu voi incerca niciodata sa umplu gratuit cu noroi pe cineva. Chiar si in cele doua-trei postari, in care am punctat anumite neajunsuri ale unor campanii autohtone am folosit un stil decent-ironic, n-am sarit niciodata calul. La o adica si greselile pot fi interesante atunci cand te documentezi. Nu-i asa?!

Prin urmare dragilor, nu va mai pierdeti vremea cu acreli la telefon. Combateti-ma in direct daca o iau pe miriste. E mult mai corect si eficient. Unii dintre voi s-ar putea sa aiba dreptate.

Prin urmare, daca n-a fost clar pana acum, scuze, sunt fix cel care sunt!