7 ani de WeInvent. De data asta pe micul ecran. Teaseru’.

articol de Marian Costache

Cand ma gandeam sa pun pe hartie, pardon, ecran, astea cateva randuri mi-au trecut prin minte involuntar tot felul de titluri SEO-iste. N-am sa le enumar aici, cu toate ca acest articol este de fapt un teaser pentru ceea ce se va-ntampla Vineri, 13 februarie, 2015, la aniversarea a 7 ani de WeInvent.

monica live

Da. Blogul implineste 7 ani. 7 ani in care a punctat in mod consecvent despre campanii speciale, a discutat cu oameni interesanti, iar per total si-a dorit sa fie o sursa alternativa de informare pentru specialistii industriei de Marcomm, activi sau in devenire. Pentru ca asa cum spune si Monica Magureanu, 7 e o cifra foarte speciala, i-am invitat pe ea si pe Razvan Matasel la o discutie pe tema Neconventionalul in Romania ultimilor ani, cu ocazia acestei aniversari.

matasel live

Am ales sa punctez acest moment alaturi de Razvan si Monica deoarece, pe de-o parte, ei sunt doi profesionisti cu experienta in Proiecte Speciale si declinari Neconventionale, iar pe de alta parte fiecare dintre ei vede lucrurile dintr-o perspectiva diferita, chiar daca tinta finala ramane aproape aceeasi pentru amandoi, anume: eficienta, memorabilitate, rezultat.. Alaturi de ei mi-a placut intotdeauna sa lucrez si am avut mereu ceva de invatat, asa ca iata-ne! Discutia va fi preluata si difuzata LIVE, Vineri 13.02.2015, de la ora 10:00 in noua sectiune a blogului: http://weinvent.ro/live/

Apropo, ca era sa uit… Ca tot suntem intre noi. Daca ar fi sa va-ntreb care este campania Neconventionala preferata, din Romania ultimilor 7 ani, ce mi-ati zice? Dar de afara? Sa va ganditi si poate-mi spuneti. Puteti sa ne scrieti chiar pe pagina de Facebook WeInvent, unde ne puteti adresa intrebari LIVE chiar si in timpul transmisiei.

Cu alte cuvinte: Stay Tuned! Aveti o gramada de motive pentru asta! 🙂