H&M a turnat o comedioara de 7 minute cu David Beckham si Kevin Hart

Nu am stiut niciodata de talentul de actor al lui Beckham. Cand am auzit ca H&M l-a plasat pe acesta intr-o mini comedie pentru a-si promova noua colectie Modern Essentials, eram gata sa vad inca un testimonial plictisitor cu vedete.

Nu a fost deloc asa. Felul in care sunt construite cele doua personaje, David Beckham si comediantul Kevin Hart, are de-a face mai mult cu trasaturile comediilor seci, britanice, la care razi mai mult pe interior, dar mai bine.

Povestea e simpla. Kevin vine sa petreaca niste zile alaturi de David Beckham pentru a se pregati de rolul din filmul “I, Beckham”, trebuind sa devina o copie perfecta a celui pe care urmeaza sa-l joace. Asa ca il insoteste pe fotbalist in toate ipostazele, se imbraca la fel, cu haine din noua colectie, in timp ce isi vad de arta dialogului fara sa-ti dea vreo secunda impresia ca e vreun brand in spate, in timp ce colectia va fi lansata pe 1 octombrie 2015.

E un alt gen de marketing, marca 2015, in care regulile sunt incalcate cu brio, se risca mult, dar intotdeauna cu succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s