H&M a turnat o comedioara de 7 minute cu David Beckham si Kevin Hart

Nu am stiut niciodata de talentul de actor al lui Beckham. Cand am auzit ca H&M l-a plasat pe acesta intr-o mini comedie pentru a-si promova noua colectie Modern Essentials, eram gata sa vad inca un testimonial plictisitor cu vedete.

Nu a fost deloc asa. Felul in care sunt construite cele doua personaje, David Beckham si comediantul Kevin Hart, are de-a face mai mult cu trasaturile comediilor seci, britanice, la care razi mai mult pe interior, dar mai bine.

Povestea e simpla. Kevin vine sa petreaca niste zile alaturi de David Beckham pentru a se pregati de rolul din filmul “I, Beckham”, trebuind sa devina o copie perfecta a celui pe care urmeaza sa-l joace. Asa ca il insoteste pe fotbalist in toate ipostazele, se imbraca la fel, cu haine din noua colectie, in timp ce isi vad de arta dialogului fara sa-ti dea vreo secunda impresia ca e vreun brand in spate, in timp ce colectia va fi lansata pe 1 octombrie 2015.

E un alt gen de marketing, marca 2015, in care regulile sunt incalcate cu brio, se risca mult, dar intotdeauna cu succes.