Netflix te trimite acasa, cu alte cuvinte #STAYTHEFUCKHOME

articol de Marian Costache

Zilele astea ne tot uitam ingrijorati la cum ni se restrange treptat libertatea de miscare, in conditiile in care foarte multi conationali de-ai nostri pare ca nu respecta limitele impuse deja. Lucrurile sunt riscante si totul imi pare precum o ruleta ruseasca, desprinsa dintr-un film suprarealist.

5

#STAYTHEFUCKHOME este una dintre cele mai reusite declinari OOH, pe care le-am vazut in contextul actual. Netflixu’ canadian isi trimite acasa consumatorii, pentru ca daca-i prinde pe strada le spune skepsisul de la finalul filmului sau serialului indragit. Misto, nu-i asa?!

Bine, o sa ziceti ca Netflixu’ isi permite, ca e piesa de baza in pandemia actuala. Mda, insa ideea ramane la fel de tare. Si oricum 3 din 10 canadieni cred ca e inca ok sa te aduni cu lumea, in timpul pandemiei. Prin urmare, in mai multe locuri din Canada, unde si ruleaza campania asta, s-au creat mai multe aglomerari de oameni, in ciuda recomadarilor autoritatilor.

In aceste conditii, Netflix i-a amenintat si le-a spus ca vor afisa in locurile aglomerate deznodamintele de la finalul filmelor preferate.

4-we-invent-banner-468x60-px-recomanda-101

“SPOILER ALERT:

GATHERING PLACES MIGHT CONTAIN THE ENDING OF YOUR FAVOURITE SERIES”

Vorba aia, daca virusul nu te face sa stai acasa, atunci riscul sa stii finalul, inainte de vreme, te poate convinge.

#STAYTHEFUCKHOME, ceea ce va dorim si dvs.. Pandemie usoara!