Alina Stepan (Ipsos): “Vino la webinarul Ipsos și Future Station dacă vrei să fii mai pregătit să înțelegi lumea în care trăiești, ca om și ca marketeer!”

Vaccinuri, pandemie, vulnerabilitate, razboi, teme atat de prezente in viata noastra curenta vor fi abordate dintr-o perspectiva utila oamenilor de business si comunicare, la Webinarul gratuit organizat de Ipsos, Marti 12 Aprilie, de la 10:30.

Inscrie-te aici!

„Într-o lume atât de marcată de incertitudine, care este valoarea trendurilor? În pofida schimbărilor tumultuoase din ultimii ani, identificarea lucrurilor care nu se schimbă, a modalităților în care consumatorii privesc lumea și își gestioneaza relația cu ei înșiși și cu lumea din jurul lor, și lucrul cu scenarii sunt două dintre cele mai importante chei în înțelegerea prezentului și proiectarea viitorului. Vino la webinarul Ipsos și Future Station dacă vrei să fii mai pregătit să înțelegi lumea în care trăiești, ca om și ca marketeer! Rezultate pre și post-pandemie, studiu global, mii de respondenți intervievați. Tu ce faci pe 12 aprilie de la 10.30?” – Alina Stepan, , Country Manager Romania | Cluster Head South-East Europe @ Ipsos

Aveti mai jos comunicatul companiei

Ipsos Global Trends Survey. The Romanian Chapter

Aftershock and Continuity

Disrupţie. Dezechilibru. ‘Lebede negre’. Rezilienţă? O lume VUCA*, în schimbare accelerată, în care regulile de ieri par să nu mai fie valabile astăzi. E acesta adevărul sau mai degrabă vorbim de semnale de suprafaţă, în timp ce valorile esenţiale rămân relativ neschimbate?

Cum arată valorile fundamentale ale românilor? Cum se manifestă acestea sub forma unor trenduri şi semnale vizibile? Care sunt implicaţiile pentru branduri din diverse industrii?

Speaker-ii Ipsos: Dorian Cazacu, Senior Client Director; Laura Arpad – Client Director & Healthcare Lead; Veronica Ungureanu – Group Service Line Leader, Brand Health Tracking & Creative Excellence; Oana Cândescu – Service Line Leader, Ipsos UU (Qualitative Research), alaturi de Diana Stafie, Foresight Strategist și fondator FutureStation.

Încercăm să oferim un răspuns la aceste întrebări (şi la multe altele) pe 12 aprilie, începând cu ora 10:30. Pe baza datelor disponibile pentru 25 de ţări (inclusiv România), înainte şi după declanşarea pandemiei (2019 vs 2021), experţii Ipsos vor acoperi următoarele teme:

Sănătate și vaccinare:

Lansarea noilor vaccinuri împotriva Covid-19 în multe țări a fost una dintre temele definitorii ale anului 2021. Cum a evoluat încrederea românilor și a celorlalte popoare în vaccinuri, care este puterea științei și ce am învățat?

Simplitate și simplificare:

Populația se resimte după criza sanitară și este încă într-o zonă nesigură și imprevizibilă. Cum putem oferi consumatorilor siguranță și un sentiment de stabilitate, în contextul unui accent tot mai pronunţat pe sănătate mentală şi wellness?

Brand Purpose:

Şocurile din ultimii ani au pus mărcile în faţa unor decizii dificile şi neplanificate, iar consumatorii se aşteaptă ca brandurile să reacţioneze, indiferent de categorie. Cum ar trebui să răspundă mărcile unor provocări din ce în ce mai diverse?

Transformări digitale:

În contextul accelerării adopţiei unui număr larg de comportamente în mediul online (de la telemuncă, şcoală online, telemedicină şi până la eCommerce), cum arată şi cum se manifestă îngrijorările legate de rolul tehnologiei în viaţa de zi cu zi?

Global vs Local:

Ce a fost mai întâi: hamburgerul sau zacusca? Chiar dacă interesele şi valorile comune ne pot lega – dincolo de spaţiul fizic – mai degrabă de “John din LA” decât de vecinul “Ion de la 7”, preferinţa pentru mărcile locale şi afinitatea către eticheta “naţional” sunt în creştere. Recuperarea patriotismului trece (şi) prin stomac. 

În plus, sesiunea beneficiază de participarea ca invitat special, alături de speakerii Ipsos, a Dianei Stafie, Foresight Strategist și fondator FutureStation.

Evenimentul se va desfăşura prin intermediul MS Teams Live. Pentru înscriere şi participare în ziua evenimentului vă rugăm să accesaţi acest link.

*volatility, uncertainty, complexity and ambiguity