un articol de Marian Costache, din seria #perspective
La pas prin Bucuresti. Foamea e mare fratioare, stii, asa ca, cum sa zic io, fratioare, ma intelegi carevasazica, as baga si eu o shaormica, una de aia mare, cu de toate, ma intelegi, fratioare. Si cum ma dadeam pe bulevard in jos, pe la 1 Mai, prin Bucale, sa vezi, viata mea, ce mi-a aparut in vitrina, o ditamai shaormeria, vietile mele. La Tzanca ii zice, fratele nostru de suferinta si manea. Branding frumos, ca la carte, fratele meu, mult galben si curat frumos ma intelegi. Muzica, cam incet din pacate, fratioru’ meu, nu bubuia pana in strada, asa ca am zis totusi sa intru, chiar daca nu e paranghelie inauntru.
#cusos
Am bagat cu sosuri, lumea draguta, si mi-a ramas totusi in minte numele asta a lu Tzanca, asa ca am ajuns acasa si i-am mai dat inca o data play la uragan prin boxe. Am zis sa intru si pe net sa comand si pentru famelie si, cand colo, ce am gasit. Ca de fapt shaormeria de la Bucale a fost inchisa de inspectorii ANPC pentru cateva zile, fix la inceput de februarie, ca cica au gasit oarece nereguli la sosuri. Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade, zice Tzanca intr-o declaratie pe febeu. Aoleu, vietile mele, pai daca oi fi mancat si eu sos de ala acuma, cu 1 grad in plus? Offfff, viatza mea!
Categorii:#perspective, Opinii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.