Top 10 articole WeInvent, in 2022

Asa cum v-am obisnuit de cativa ani buni, in ultima zi a anului publicam un top cu cele mai citite 10 articole, publicate in anul curent. Facem asta din dorinta de a mentine spiritul competitiv, intre autori si continuturi de calitate, mai cu seama ca una este cand ne inchipuim noi despre ce si cum veti valida voi, publicul, si ce validati pana la urma, de fapt.

Ani de zile publicitatea exterioara, Outdoor-ul sau OOH-ul cum spunem noi in industrie, a ocupat locurile fruntase, alaturi de inovatia tehnologica aplicata in Comunicare. Anul acesta in Top 10 intra categorii noi cum ar fi Energia Regenerabila si HR-ul. Unde mai puneti ca Retailul, una dintre cele mai bogate categorii, in timpul Pandemiei si dupa, are acces chiar la “caimac”!

Daca vreti sa vedeti ce am avut in Top 10 pe 2021, poftiti aici:

La capitolul surprize cred ca merita mentionat ca articolul de pe Locul 1 a fost publicat abia la final de Noiembrie. Totodata, cel mai citit articol in 2022 a fost de fapt unul publicat in 2020, care din acest motiv nu intra in Top 10 articole in 2022. Tot la capitolul de lucruri “vechi da’ bune” intra si un interviu cu Tiberiu Mercurian, plasat ca si accesari in 2022 intre locurile 9 si 10, precum si un interviu cu Dr. Dragos Cirneci (Psiholog Specialist in Neurostiinte), plasat intre locurile 6 si 7.

Nu in ultimul rand, merita subliniat ca exista un interlocutor alaturi de care realizam materiale de mare interes, de fiecare data. Astfel, doua interviuri realizate cu Dio Boaca, Managing Director Phoenix Media sunt respectiv pe locurile 4 si 6. Poate e vorba de charisma si de felul relaxat in care sunt abordate teme serioase sau pur si simplu despre canalul de publicitate (DOOH), despre care vorbeste Dio de fiecare data. Ar fi interesant sa ne spuneti.

In fine, nu mai lungim asteptarea si dam drumul topului:

Locul 10

Locul 9

Locul 8

Locul 7

Locul 6

Locul 5

Locul 4

Locul 3

Locul 2

Locul 1

In incheiere, daca doriti sa fiti in contact imediat cu tot ceea ce publicam, poate merita sa va abonati la publicatia noastra. Nu doare, nu costa si respectam GDPR-ul, binenteles. Detalii aici.

Va uram sa aveti un 2023 minunat, cu tot ce va doriti, cu bani, cu sanatate si tot felul de realizari! Datorita voua am avut in 2022 cel mai bun an de pana acum si va multumim din suflet!

La multi ani!

Echipa WeInvent