Panoul de pe Bordura

Au trecut vreo optsprezece ani si jumatate de cand pe baricade ridicate la bordura, in Timisoara si mai apoi in Bucuresti, niste inconstienti ne-au redat libertatea. E adevarat ca diverse alte interese s-au amestecat in ciorba aia numita Revolutie dar tre’ sa recunoastem ca fara tinerii din strada n-ar fi iesit nimic.

Amestecul asta de interese lipite in orice clipa, romaneste, de proiecte gandite si pornite bine e o meteahna veche la romani.. Nici aceasta legislatura, ce se va-ncheia curand, a primarului AdriEan Videanu, zis “BORDURA” nu duce lipsa de asa ceva.

Un amic de-al meu spunea, referindu-se la aceasta campanie electorala, “nu-ti fa probleme, in campania asta electorala o sa vezi tot felul de avioane pe strazi”. Avioane n-am vazut, am vazut totusi niste panouri pliante, care pe vremuri ar fi fost ridicate de oamenii primariei in maxim doua ore.

Panourile astea pliante au fost aduse pe vremuri pe piata de firma Europlakat, si la vremea respectiva erau denumite “mobile”. Ele nu erau cu adevarat mobile fiind cu mult diferite fata de ceea ce intelegem astazi prin outdoor mobil, panotaj mobil, etc.. Practic, aceste panouri erau de fapt doar cu locatie variabila.

Astazi, in campania asta electorala, fara reguli si intr-un mod complet deplasat, panourile pliante, ce-l promoveaza pe dl. candidat Vasile Blaga, sunt rezemate si lestate cu bordurile lui Videanu. Cei care sunt atenti pot vedea, pe langa abuz, si o “laudabila” predare de stafeta.

Nimic nou sub soare!

Asteptam totusi un Primar, care sa fie NESANTAJABIL si cu SCOALA, care macar din aceste doua puncte de vedere sa poata fi Primar!

Categorii:Scandal

Etichetat ca:, ,