Profesor de Concret

La invitatia lui Stefan Buda de la Advice Students, am avut placerea sa sustin ieri, timp de doua ore, un seminar despre Neconventional in cadrul evenimentului “Teach Me 6”.

Am vazut ca sala a rezonat excelent cu cele doua mari pasiuni ale mele, cand vine vorba de comunicare, anume Guerrilla si Multisenzorial.

Mai mult decat atat, am realizat ca cei din sala si-au dat seama macar pentru o clipa, ca publicul, pe care-l vor targeta ca si comunicatori, s-ar putea sa le semene. Educat, selectiv, inchis, cu castile ”dop” in urechi, sigilat impotriva mesajelor si mediilor clasice, acest public pare adesea cufundat in Transa Urbana.

Pentru acest gen de public, Neconventionalul, in speta Guerrilla si Multisenzorialul, constituie variante concrete de abordare.

Despre asta a fost vorba si am speranta ca am reusit sa-i invat ceva util si realist pe viitorii mei colegi de breasla. Oricum, feedback-ul oferit de cei prezenti m-a recompensat la cote inalte. Am fost evaluat ca fiind “plin de creativitate”.

Intensitatea aplauzelor de la sfarsit si faptul ca n-a disparut interesul din ochii participantilor timp de doua ore, au fost parca la fel de recompensatorii.

Prezentarea o gasiti aici: Gherila Multisenzoriala – Workshop ADVICE 15.03.11

Parerile de pe acest blog reprezinta viziunea companiei MVcom. Orice feedback din partea dumenavoastra este binevenit.