Smart TV – cand gadgeturile deschid calea, noile media urmeaza!

Intr-o lume invadata de gadgeturi v-ati astepta sa exista o customizare tot mai mare a dorintelor voastre, nu-i asa?
Ei bine, exista companii care se gandesc sa puna in opera chiar si cele mai ascunse dorinte ale consumatorilor. O gramada de astfel de produse sunt prezentate inca de saptamana trecuta la Las Vegas, cu ocazia CES (Consumer Electronics Show).

Tehnologie

Telefoane Nokia cu adevarat SMART, laptop-uri ultra subtiri HP, televizoare transparente de la Haier, memory stick-uri cu capacitate de terra bytes sau tablete specializate pentru jocuri, iata doar cateva dintre atractiile acestui targ mult asteptat.

Deloc de neglijat sunt zvonurile privind intrarea Apple pe piata de TV-uri, undeva dupa jumatatea lui 2012. Datorita acestui lucru, prezenta Samsung la eveniment va fi una extrem de solida. Pana la urma se pare ca cei doi producatori vor revolutiona, prin concurenta lor, televizoarele, deschizand era SMART TV-urilor.

Sunt extrem de curios sa vad in continuare cum aparitia acestor noi gadgeturi, care in principiu vor sa ne faca viata mai usoara, va determina aparitia unor noi medii de comunicare, care, la randul lor, pana la urma, ne vor face viata … mai grea! Atat de mult au evoluat toate incat nu mai e “safe” nici mutarea pe un varf de munte.

Parerile de pe acest blog reprezinta viziunea companiei MVcom. Orice feedback din partea dumneavoastra este binevenit.