7 ani de WeInvent. LIVE

articol de Marian Costache

Anul asta, 13 februarie a picat fix Vineri. Pentru WeInvent si pentru aniversarea de 7 ani de povestit despre Inovatie in Comunicare asta a fost se pare cu noroc. In fiecare an am incercat sa punctam aniversarea intr-un mod special. Anul acesta am facut-o printr-o sesiune LIVE, transmisa OnLine prin web streaming, chiar intr-una din sectiunile blogului, special destinata pentru asta.

De ce special destinata pentru LIVE-uri?! Ei bine, pentru ca vor mai urma. LIVE, pentru ca am simtit ca asa putem cel mai bine sa obtinem relevanta, cand e vorba fie de evenimente diverse ale industriei, fie de interviuri sau de alte chestii hot.

Invitati la evenimentul de Vineri au fost Razvan Matasel – Managing Partner Arsenoaiei & Matasel si Monica Magureanu – Managing Partner Pandorra Business Management.

monica matasel

Discutia a inceput relaxat, fiecare povestind despre campanii interesante si impartasind puncte de vedere sau chiar teorii proprii. A inclus la un moment dat (min. 41:00) si un experiment-surpriza argumentat apoi si prin rezultatele cercetarii Starcom & MVcom despre MULTIsenzorial. A continuat cu o dezbatere despre pasii de urmat pentru cresterea acestei nise si s-a-ncheiat cu recomandari despre directiile de dezvoltare pentru WeInvent.

O aveti aici integral:

Inchei, multumind in mod expres partenerilor de la Blitztechnology.ro , care au facut ca lucrurile s-arate impecabil, aproape mai bine decat in realitate. Acum ca tot i-am deconspirat pe cei responsabili de coordonarea suportului tehnic, ar merita spus ca MVcom si Blitz Technology se pregatesc sa vina cu o oferta comuna de Live Production & Streaming, pentru a aduce OnLine experientele de brand administrate OffLine. Despre asta insa vom povesti cu siguranta mai pe larg si cu alte ocazii, acum ca s-a deschis apetitul de LIVE.