ParkLake te scoate la iarba verde in statia de autobuz

articol de Marian Costache

Ati vazut statiile ParkLake? Sunt pline de verdeata, va spun eu. Au si cate o bancuta, atmosfera de parc, ce sa mai discutam. Asa cum constata zilele trecute si Razvan Matasel, ParkLake este poate singurul mall care a reusit sa-si stabileasca diferentiatorii si sa-i comunice bine. Statiile sunt fix in directia asta.

park-lake-3

Intr-un mod absolut nerostit calatorii isi manifesta clar preferinta catre bus shelter -ele ParkLake. Pe Decebal de exemplu, acolo unde am facut pozele, calatorii aveau doua optiuni, insa oamenii au ales in primul rand verdeata. Cu alte cuvinte ruta pe care a mers ParkLake tine, chiar tine.

Sigur ca s-ar fi putut monta si iedera naturala dar ma tem ca in acest caz ar fi fost vorba de alte costuri, care nu s-ar fi justificat. Asa cum se vede insa si din fotografii, statia arata bine.

park-lake-4

Ne-am interesat putin in piata si am aflat ca de acest proiect s-a ocupat agentia Optimedia, parte a grupului Publicis, si ca implementarea efectiva a fost facuta de Euromedia. Prin urmare, am invitat-o pe Adina Ionita – OOH Media Planner & Buyer Optimedia, coordonatoarea proiectului, sa ne raspunda la cateva intrebari.

Cum v-a venit idea pentru campania de lansare?

Totul a pornit de la un brief al clientului si s-a mers foarte mult pe ideea de natura, deoarece mall-ul este plasat in parcul Titan, intr-o zona foarte verde. De-aici a plecat directia de comunicare, aproape de natura. Asta spun de fapt si statiile.

park-lake-2

Pe ce experienta se mizeaza in comunicarea de-acum?

Mall-ul acesta e un pic atipic, avand in vedere ca mall-urile nu prea merg pe directia de a comunica natura verde. ParkLake insa e plin de verdeata si-n interior si-ti da o senzatie de libertate.

Cat dureaza si cat tine campania de lansare si ce suporturi include?

Campania de lansare tine pana pe 21 septembrie si include OOH clasic backlit si mesh, bus shelter-e si metrou (decor in interiorul trenurilor). Ne dorim sa fie un proiect ce va fi continuat deoarece a fost foarte bine primit de piata dar momentan nu avem nimic concret in aceasta directie.

park-lake