Pornhub are cadoul perfect de Craciun

articol de Marian Costache

Sunteti singuri de sarbatorile astea? Nu? Probabil ca sunteti si tineri deocamdata. Ei bine, poate ca merita sa lasati depresia deoparte, nu de alta dar o sa fie timp destul pentru asta, va asiguram noi! Sunt o gramada de oameni in varsta, care, singuri sau nu, traiesc cu totul altfel o astfel de perioada.

E sezonul cadourilor si al bucuriilor de tot felul. Asa ca in marea asta de ciorapi impodobiti si ghrilande multicolore am dat peste o reclama incadrata perfect in peisaj. Singura diferenta o face produsul promovat, in cazul de fata, site-ul pornhub.com, mai exact un gift card numai bun dat celor mai in varsta drept cadou.

Acum pe bune, cate cadouri aiurea sau de complezenta ati dat la viata voastra? Cum ar fi sa dati ceva care chiar sa … „livreze”?!

Sa nu carecumva sa rositi, ca ne suparam. Ia uitati-va mai jos ce spot misto. Si-acum, intre noi fie vorba, nu v-ar placea sa aveti asa nepoti atenti, atunci cand o sa va retrageti linistiti spre pensie?! Aaaa, am uitat. Pensia pare departe pentru voi, am inteles.

#perceptii

Reclama e realizata impecabil si te prinde de la primul click. Atmosfera, personaje, tot ce trebuie. Imi imaginez ca s-o vezi la TV e o alta senzatie decat pe net, pentru ca acolo clar apare foarte interesant in calup si probabil a mutat putin perceptiile publicului asupra pornografiei, deoarece cardul oferea servicii profi de-a dreptul, HD si fara reclame. Ad-ul e facut de agentia Officer & Gentleman (Madrid) si a rulat prima oara anul trecut, dar ideea e inca striking.

Nu-i asa ca acum pare mult mai simplu de trezit bunicii din letargie?! Ne gandim ca v-am dat o idee buna pentru un cadou, mult mai tare decat orice carte, pereche de manusi sau ciorapi caldurosi…