Halimentara Amazon, fara cozi, fara case de marcat si fara viitor in RO

articol de Marian Costache

De vreo 4 ani Amazon se tot foieste cu inovatia pe segmentul de supermarket hibrid. Iar daca toate merg bine, cica la-nceput de 2017 o sa lanseze primul magazin AmazonGO, fara cozi si fara case de marcat. Daca aveti drum prin Seattle pot sa va dau si adresa, o sa fie pe Strada 7.


Vazand stirea asta pe Facebook, cativa dintre prietenii mei s-au si grabit sa comenteze rautacios, de genul cum ar fi asa o Halimentara in Ferentexas?! Pai sa te tii atunci “donatii”, pentru comunitatea nevoiasa din zona…

Apropo, voi stiti cam cat se fura din magazine? Din cele mari, ma refer. Niste cifre de acum cativa ani despre care sper sa nu mai fie valabile, spuneau ca undeva intre 7 si 8% din marfa din Romania se fura pur si simplu din rafturi. Si nu cred ca doar de foame, asa ca-n “Mizerabilii”.

Pai va dati seama cum ar fi cu astfel de magazine p-aici prin Romanika?! Cand ar intra deodata un “stol”, cine ar mai avea cum sa vada ce si cum s-a scanat la intrare. Si-apoi adio, marfa s-ar duce nu pe Amazon, ci direct pe apa Sambetei!