Craciunul in aeroport cu KLM

articol de Marian Costache

E foarte bine sa stii sa-ti privesti publicul tinta si sa i te adresezi in momente cheie, unde-s mult mai mari sansele sa comunici memorabil. Observandu-si in repetate randuri calatorii, KLM si-a dat seama cum ar putea sa-i atinga pe cei care de obligatie sau de nevoie ajung sa calatoreasca singuri de Craciun.

Cu titlul de “Bonding Buffet” a ridicat in aer pe un picior hidraulic, intr-un aeroport, o masa cu bunatati, masa care se lasa pe masura ce scaunele din jurul ei erau ocupate. Cand toata lumea s-a asezat masa a ajuns in pozitia perfecta.

KLM n-a lasat lucrurile la-ntamplare nici in privinta viralizarii. La ora la care scriem aceste randuri clipul are deja aproape 16 milioane de vizualizari, 252.000 de like-uri si a fost share-uit deja de peste 186.000 de ori. Postarea celor de la KLM are peste 10.000 de comentarii.

Tare, nu-i asa? Si ce-au facut de fapt? Au dat o masa, atat. Si-au ales insa absolut perfect momentul si oamenii! Absolut perfect!

maxresdefault

Fie ca voi sa nu trebuiasca sa calatoriti niciodata singuri de sarbatori iar daca prin absurd se va-ntampla vreodata, va doresc sa prindeti in aeroport un chiolhan pe bune, mult mai tare decat asta, iar pe masa ce va cobora din ceruri sa aveti si lautari si dansatoare!

Craciun Fericit sa avem cu totii!