Ok Google, te iau acasa

3

Google Home este un device ce-ti poate transforma casa intr-una smart, asa cum am vazut doar prin filmele SF, aceasta ramanand in acelasi timp o locuinta placuta.

Pentru ca experienta cu un astfel de gadget e de fapt foarte personala, senzoriala de-a dreptul, Google Home s-a gandit sa-si abordeze deschis publicul American direct pe strada. Astfel, la inceputul acestui an, 4 statii din centrul orasului Chicago au fost transformate de catre JC Decaux in “smart homes” miniaturale.

Mai exact au fost decorate ca sa reprezinte fiecare cate o camera reprezentativa din locuinta. Cei interesati sa se joace putin cu setup-ul aveau la dispozitie un touchscreen, de unde puteau alege comenzi diferite. Se putea astfel modifica intensitatea luminii, caldura sau chiar se puteau primi raspunsuri la intrebari. Depinde probabil cat timp aveai sa te joci la butoane pana-ti venea autobuzul.

4

Cool, nu-i asa? Noi consideram ca-i exact genul de experienta care poate fi construita un un buget rezonabil si care convinge mai departe de cuvinte. Cu o singura conditie insa, anume sa ai si un public educat astfel incat distrugerile sa fie scoase din discutie.

Daca ar fi sa ne gandim cum ar da o astfel de campanie in Bucuresti, va asigur ca ar exista destui indivizi care vazand scris mare Google Home, s-ar gandi imediat ca tot ce-ai acolo in statie e de luat acasa si s-ar sui in primul autobuz cu ecranele la subsuoara, rostind fericiti: “Ok Google, te iau acasa!”