Copoul are cladiri si alei frumoase. Si o statie cu gust.

comunicat

In Iasi, o statie de autobuz personalizata intr-o maniera atenta cu spatiul care o inconjoara celebreaza iesenii, gustul acestora pentru frumos si dragostea pe care ei o poarta Copoului.

Proiectul, realizat de WINK pentru compania Elis Pavaje, se doreste a fi unul experiential, surprinzand pe cei care trec sau asteapta mijlocul de transport cu senzatia unui camin. In mod subtil, conceptul transmite ca un spatiu deosebit si incantator la nivel vizual este astazi mai greu de pastrat decat de realizat.

Designul si amenajarea statiei George Coșbuc din Copou recreaza un spatiu de relaxare de scurta durata, caracteristic unei gradini fascinante, unui parc ingrijit sau a unei zone urbane de insemnatate culturala. Personalizarea statiei a presupus utilizarea de elemente decorative realizate de Elis Pavaje – banca de gradina cu suprafata de lemn si stalpi din pavele folositi ca jardiniere in care au fost amplasati arbori de tuia naturali.

”Proiectul de promovare neconventionala realizat alaturi de WINK valorifica utilitatea si diversitatea produselor, potrivirea lor in peisaj si reprezinta, de ce nu, o sursa de inspiratie pentru cei care apreciaza amenajarea exterioara”,  spune Bianka Dobre, Director Marketing la Elis Pavaje.

 

Despre Elis Pavaje

Povestea Elis Pavaje incepe cu o micuta afacere de familie si ajunge azi la o echipa formata din 500 de angajati. Firma produce, proiecteaza si monteaza pavele si dale standard sau premium, produse pentru gradina, rigole, blocheti, boltari, borduri, auxiliare si elemente de canalizare pentru amenajari rezidentiale sau publice.

Despre WINK Public Multimedia

WINK este o companie de publicitate Out of Home (OOH) specializata in gestionarea de retele de digital signage, administrare si inchiriere de spatii de promovare multimedia outdoor si indoor.