Romania este reprezentata la Roger Hatchuel Academy in 2019 de catre Diana Oprea

comunicat

Diana Oprea studenta la SNSPA, la clasa conf. univ. dr. Cristina Leovaridis, castiga competitia pentru Roger Hatchuel, in urma briefului si a trainingului oferit de The Alternative School for Creative Thinking.

Rezolvarea Dianei, o aplicatie muzicala, in care explica intr-o cheie amuzanta care-i sunt calitatile, de ce aspira la Academie si de ce ar trebui sa fie ea cea selectata, a convins si juriul local si pe cel international.

Pe lista scurta, trimisa spre evaluare catre juratii straini, s-au mai regasit Dragos Lup (de asemenea student la SNSPA) si Roxana Harcovei – liceana.

Cand a auzit vestea calificarii, Diana a raspuns cum stie ea cel mai bine – cu umor si o voce nascuta pentru jazz.

The Alternative School pregateste, ofera mentorat si selecteaza de peste 15 ani candidati de top pentru Academia Roger Hatchuel.

Reprezentantii romani la Roger au castigat de 3 ori gold la competitiile Cannes si experienta de pe Riviera Franceza a fost o rampa de lansare pentru fiecare dintre ei.

Studentii din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, la facultati relationate cu comunicarea, de stat si private, dar si liceeni in ani terminali, interesati de acelasi domeniu, au fost expusi oportunitatilor pe care le ofera prezenta la Cannes Lions prin traininguri dedicate.

Roger Hatchuel Academy este o platforma de studiu intensiv lansata de festivalul Cannes Lions si dedicata juniorilor de pana in 23 de ani care aspira la o cariera in marcom si fac studii de profil.

Fondata in 2004, The Alternative School ofera traininguri intensive cu focus pe inteligenta emotionala si gandirea creativa cu impact in evolutia pozitiva a business-urilor si societatii. Conceputa initial pentru a pregati noi generatii educate care sa infuzeze industria de comunicare, The Alternative School a evoluat intr-o platforma educativa complexa, dedicata inclusivs eniorilor din agentii si de la client, din tara si din strainatate. Aplicatia si raspunsul Dianei pot fi vazute pe platforma de youtube a The Alternative School.

Nota: Foto MEALCHEMY. Sedinta foto cu castigatoarea si candidatii de pe shortlistul Roger Hatchuel a fost organizata in contextul #ArtManifesto by Sorina Peia.