The Future of Creativity la MARe Retrospectiva Cannes Lions, 11 iulie, h 17

comunicat

Aflat la a 15-a editie, The Future of Creativity / The Best of Cannes, evenimentul care scaneaza annual trendurile in creativitate via Cannes Lions, cel mai influent festival dedicat comunicatorilor la nivel global, va avea loc pe 11 iulie, in spectaculosul auditorium de la MARe, primul Muzeu privat de Arta Recenta din Romania.

2 THE BEST OF CANNES-01

Regizorul si directorul de creatie Andrei Cohn – Cohn& Jansen, Simona Simon – Group Creative Director McCann PR si Teodora Migdalovici – The Alternative School / LoveAndLobby, vor filtra experienta de festival.

Andrei si Simona vor povesti despre experienta lor de jurati in categoriile Brand Experience & Activation, respectiv PR, iar Teodora va scana cele mai interesante trenduri cu focus pe impact, relatie cu audientele, eficienta creativa, inovatie si revelatii in teritoriul asociat Inteligentei Artificiale.

Sarea si piperul evenimentului vor veni de la Diana Oprea, studentul roman selectat pentru competitia Roger Hatchuel. Asteptati-va la o prezentare cu cantec.

Pe lista sunt si doi speakeri cu background divers in design, branding, UX, video mapping si gamification, a caror identitate va fi deconspirata la eveniment.

Alegerea auditoriumului de la MARe, pentru celebrarea implicita a primilor 15 ani de ambasadoriat Cannes Lions nu e deloc intamplatoare.

“Traim vremuri in care initiativele private, de la protectia si celebrarea artei recente, la educatie de elita sau diplomatie, sunt cele care dau tonul. Cred mult in metafora arhitecturala si in mesajul ei implicit, iar spatiul de la MARe vorbeste deopotriva despre limite si frici, dar si despre utopii posibile, despre exceptionalul firesc. Ca de fiecare data, vom avea continut de elita, curatoriat pentru a servi clientilor si agentiilor lor care vor sa iasa din zona de confort, cu siguranta ca detin busola si vad nordul cand navigheaza in ape necartografiate inca”, a declarat Teodora Migdalovici, ambasadorul Cannes Lions in Romania.

Costul de participare la eveniment este de 100 de E+TVA. Ora de incepere este 17.00. Evenimentul va dura 2h 30 si prezentarile vor fi urmate de proiectii.

Pentru detalii si rezervari: ruxandra@canneslions.ro sau 0722 10 50 15.