Jaguar este partenerul auto al Festivalului UNTOLD, pentru cel de-al doilea an consecutiv

comunicat

București, 22 iulie 2019 – Jaguar este și anul acesta partenerul de mobilitate al festivalului UNTOLD, ajuns la cea de-a cincea ediție, eveniment ce va avea loc în perioada 1-4 august 2019 la Cluj-Napoca. Astfel, Premium Auto va asigura o flotă formată din 8 modele Jaguar I-PACE full-electric, dar și alte modele ale concernului britanic, autoturisme care vor fi puse la dispoziția artiștilor ce onorează festivalul.

Jaguar I-PACE 2

Alături de nume sonore precum Robbie Williams, Armin van Buren, Busta Rhymes, care vor susține concerte pe cele mai mari scene ale festivalului, publicul UNTOLD 2019 va avea ocazia să admire și să afle mai multe despre modelul Jaguar I-PACE, primul SUV complet electric al mărcii Jaguar, cu zero emisii de noxe.

La fel ca în 2018, parteneriatul din acest an a fost demarat cu scopul de a susține demersurile organizatorilor în ceea ce privește protecția mediului înconjurător. Ca urmare, Premium Auto, parte a Grupului Țiriac, a oferit o flotă de modele Jaguar I-PACE full-electric, acțiune care este în concordanță cu dezideratul UNTOLD de a oferi experiențe sustenabile în ceea ce privește noile tehnologii nepoluante sau cele legate de siguranță.

,,Suntem, pentru al doilea an la rând, partenerul auto al Festivalului UNTOLD, subliniind astfel faptul că Jaguar este alături de publicul tânăr- informat și conectat la cele mai noi trenduri tehnologice. De asemenea, prin aducerea flotei formată din 8 modele full-electric completăm viziunea UNTOLD, aceea de a oferi experiențe stimulative privind impactul auto asupra mediului înconjurător, deoarece modelul I-PACE este azi exemplul cel mai elocvent al tehnologiei high-end aplicată unui vehicul electric premium,’’ a declarat Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto.

Jaguar I-PACE este o dovadă clară a strategiei Jaguar Land Rover privind îmbinarea de tehnologii inovatoare cu soluții verificate în timp pentru platformele SUV. Mai mult, modelul întruchipează viziunea producătorului în materie de vehicule de lux cu propulsie electrică. O încărcare completă generează autonomie de până la 470 km, în ciclu WLTP. Propulsat de două motoare sincrone, modelul I-PACE accelerează sportiv, atingând 100 km/h în numai 4.8 secunde. Similar tehnologiei utilizate pentru modelele de curse I-TYPE Formula E, aceste motoare sincrone generează 400 CP și un cuplu de 696Nm.

Jaguar I-PACE

Premium Auto, importatorul oficial Jaguar și Land Rover în România, și-a început activitatea în anul 2003. Cu o tradiție de peste 80 de ani, cele două mărci britanice de lux sunt reprezentate printr-un portofoliu variat, înglobând 13 modele.