Incep inscrierile la The Alternative School pentru Roger Hatchuel Academy 2021

comunicat

Pentru al 17-lea an consecutiv, The Alternative School organizeaza selectia pentru Roger Hatchuel Academy.

Roger Hatchuel Academy este un prestigios accelerator de cariera pentru tinerii cu varste intre 18 si 23 de ani, pasionati de creativitate, marketing, arte vizuale, disciplinele comunicarii, in general. Un numar de aproximativ 30 de studenti de nationalitati diferite se reunesc pe durata festivalului Cannes Lions, după ce, in prealabil, au câștigat competițiile locale din țările de origine.

Cover1Studenți de la facultăți cu focus pe disciplinele comunicării sunt invitati să participe la un nou sezon de preselectii pentru  Roger Hatchuel Academy 2021.

Pe toata durata Cannes Lions 2021, cel mai prestigios festival de gândire creativă la nivel global, studenții au șansa să se intâlnească cu creativi, comunicatori si clienti care deseneaza trendurile in creativitatea globala, sa le puna intrebari si sa rezolve briefuri la workshopuri și să genereze noi idei pe baza unui feedback prețios.

Organizată în parteneriat cu Google Creative Campus, Roger Hatchuel Academy oferă un program de învățare intens și divers, care îi va ajuta pe studenți să descopere noi directii ale industriei și să obțină o perspectivă globală, orientată spre viitor, prin specializari si networking.

720x100 Magazin online la pret promotional pentru producatorii din Romania 3

Studenții trec printr-un proces complex de selecție, peste tot in lume. In Romania, peste 16 generatii de absolventi Roger Hatchuel au evoluat memorabil, dupa experienta de studiu la The Alternative School si apoi la Cannes. Printre ei – Oana Oprea – Jazz Communication, Ioana Halunga – UX Consultant cu clienti pe 4 continente, Anca Ifrim, senior art director Heist Industries, Mara Cristina, marketing professional si trainer in creativitate, Andrei Lacatus, aka Surubel, vlogger, om de radio, entertainer extraordinaire. De-a lungul anilor, 3 dintre veteranii The Alternative School au castigat gold la competitiile academiei canneze.

Pentru a te înscrie la competiția locală, trimite un video de 2 minute in engleză în care să te prezinti și in care sa argumentezi pentru jurati ce te face pe tine creativul potrivit să reprezinte România la Roger Hatchuel Academy (link de Youtube), împreună cu CV-ul/portofoliul tău. Competiția este deschisă studenților până în 23 de ani, iar înscrierile sunt acceptate pana pe data de 15 octombrie.

Fee-ul de participare la competiția locală este de 50 de euro și include feedback de la 3 alumni Roger Hatchuel si 3 jurati, cu focus pe modul in care ar trebui rafinata propunerea filmului, dar si acces la ședinte one-on-one de personal branding prin intermediul MEALCHEMY.COM.

Pentru mai multe detalii, vă așteptăm cu un mesaj la win@canneslions.ro sau pe paginile de social media The Alternative School for Creative Thinking.

Cover2